Obres de reurbanització i renovació de clavegueram del Carrer Apolo XI

El Carrer Apolo XI és una petita via de Benidorm perpendicular a dos dels carrers cèntrics més transitats: Els Ametllers i Tomás Ortuño, una via fonamental per creuar d’una a una altra sense haver de donar una volta pel Mercat Municipal. No obstant això, el seu estat era més que millorable, fins al punt d’haver hagut de delimitar fa un parell d’anys el pas de vianants amb cons verticals per suplir la manca de voreres.

I per fi li ha tocat el torn i s’han iniciat les obres de renovació de les infraestructures del clavegueram i de canalització de l’aigua potable que la concessionària Hidraqua ha iniciat amb una inversió de 400.000 euros com a part del pla d’inversions que ha d’afrontar la concessionària l’aigua potable a la ciutat.

Les obres serviran al mateix temps per reorganitzar carrer, en la qual s’instal·laran llambordes de formigó de color vermell i negre. Segons ha avançat el regidor de Cicle de l’Aigua, Pepe Marcet, “un cop finalitzats els treballs, al vial quedarà prohibit l’estacionament de vehicles per tal d’oferir una major accessibilitat al vianant amb voreres més amples”.

Aquesta nova actuació se suma a altres que Hidraqua està escometent o té previst dur a terme a la ciutat dins d’aquest pla d’inversions, del que queden per aportar 1.294.482,07 dels 17.926.500 euros inicials abans que finalitzi el contracte en 2017. Encara Marcet ha aclarit que cadascuna de les inversions ha de ser aprovada de forma individual quan estiguin redactats els projectes corresponents, des de la Regidoria de Cicle de l’Aigua ja s’han proposat diverses actuacions per assegurar la qualitat del servei d’aigua potable en zones com el carrer de Gijón o la partida Cabut o la impermeabilització dels pous de registre de l’Avinguda de la Mediterrània.

Pel que fa a les aigües pluvials és prioritària la millora del drenatge a La Cala, al Carrer de Orts Llorca i el Barranc Barceló, on s’han viscut episodis preocupants per pluges torrencials. Però l’edil ha incidit sobretot en la canalització de les aigües pluvials que baixen pel carrer Doctor Orts Llorca, que pretenen desviar pel Carrer Esperanto cap al Barranc de l’Aigüera, un projecte que puja a uns 450.000 euros.

També s’executarà la segona fase de la xarxa de proveïment d’aigua regenerada per al reg de parcs i jardins i la neteja de carrers de Benidorm.

Obres de reurbanització i renovació de clavegueram del Carrer Apolo XI
Obres de reurbanització i renovació de clavegueram del Carrer Apolo XI

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/03/18/por-fin-llegan-las-obras-de-reurbanizacion-y-renovacion-de-alcantarillado-de-la-calle-apolo-xi/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *