El Pla d’Accessibilitat de Benidorm oblida alguns carrers

En el mes d’abril el grup municipal Compromís Los Verdes va sol·licitar millores d’accessibilitat en diferents passos de vianants i carrers de Benidorm. Ara que s’han iniciat les actuacions del Pla local d’Accessibilitat s’ha comprovat que no es rebaixaran les voreres d’alguns llocs indicats. El regidor de Compromís i portaveu del grup municipal, Josep Bigorra, reclama que s’atenguen totes les actuacions demanades.

Concretament, han quedat pendents les accions relacionades amb el carrer Ondulat i vies adjacents. Bigorra ha recordat que se sol·licitava la rebaixa de les voreres dels carrers Sant Tomàs i Carrer Santa Cristina. A més, també s’havia demanat el trasllat d’uns metres cap amunt del pas de vianants del carrer Ondulat, que està més a prop amb l’Avinguda de l’Aigüera, ja que en girar els vehicles, quasi no hi ha temps de reacció si hi ha persones que creuen el carrer pel pas. D’esta manera, es buscava guanyar en seguretat amb un simple desplaçament del senyals viaris.

“Entenem que el Pla d’Accessibilitat ha de realitzar-se a poc a poc, però no comprenem per què no han entrat estes actuacions en un punt tan transitat com és el Carrer Ondulat i les vies adjuntes”, ha assenyalat Bigorra. El portaveu ha indicat que diferents veïns i veïnes de la zona havien demanat esta actuació que de moment no es durà a terme. “A més del Consell Veïnal, els grups municipals, com el nostre, també estem en contacte amb la ciutadania i també rebem queixes i suggeriments que s’han d’atendre sempre que tinguen sentit, com la relacionada amb estos carrers”, ha puntualitzat.

Bigorra ha recordat que l’objectiu de la petició sobre estos carrers consistix a afavorir una major accessibilitat de tota la població, especialment per a la gent que té alguna discapacitat o impediment físic, eliminant barreres i impediments de l’escena urbana que els dificulten la seua mobilitat.

Per contra, sí que s’han atés les peticions del grup municipal relatives a rebaixar les voreres al cantó de l’Avinguda Severo Ochoa amb l’Avinguda Comunitat Valenciana i al carrer Maravall en diferents números d’esta via pública. Finalment el portaveu ha reiterat que el govern local atenga les sol·licituds referides al carrer Ondulat, Sant Tomàs i Santa Cristina.

ondulada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *