Recapten 4.000 euros per a atendre necessitats mèdiques de dones i nens víctimes de la violència de gènere

Unes 400 persones van respondre aquest dimarts a la crida feta pel col·lectiu Dones Progressistes Marina Baixa i per l’Associació de Veïns d’Els Tolls per participar en un causa solidària: una gala de recollida de fons per a dones i nens víctimes de la violència de gènere, un dels col·lectius més vulnerables. Una gala que es va celebrar a la sala El Molino i en la qual es va aconseguir recaptar 4.000 euros a través de la venda d’entrades, que tenien un preu simbòlic de 10 euros.

Segons han explicat des de l’organització, la quantitat recaptada “serà destinada a atendre necessitats mèdiques” -com dentals o òptiques- dels petits i dones residents a les cases d’acollida comarcal i que no tenen cobertura a la Seguretat Social “.

Per l’escenari d’El Molino van passar artistes d’aquesta sala, però també altres arribats des de Madrid, Barcelona, ​​Múrcia i Castelló. El mag Charlie, Blanca Vila, Maria ‘La Catalana’, Loli Montiel, Joana Jara i Alfredo Reis, entre d’altres, van actuar de forma desinteressada en una nit en què hi va haver humor, màgia i espectacle de la mà de transformistes.

Entre el públic hi havia l’alcalde, Agustín Navarro; la regidora de Benestar Social, Cristina Escoda; la regidora d’Ocupació i Sanitat, Mª Ángeles Valdivieso; el titular de Neteja Viària, Juan Ramón Martínez; el regidor popular Manuel Agüera, i la direcció, tècnics i treballadors del centre comarcal d’acollida.

Va actuar com a mestra de cerimònies la periodista Belén Richarte, membre del col·lectiu Dones Progresitas Marina Baixa. Des de l’Associació de Veïns d’Els Tolls han indicat que aquest col·lectiu “seguirà donant suport a totes les iniciatives de caràcter social” i “especialment, aquelles en què es troben immersos nens, nenes i víctimes de la violència, sigui del tipus que sigui”.

Recapten 4.000 euros per a atendre necessitats mèdiques de dones i nens víctimes de la violència de gènere
Recapten 4.000 euros per a atendre necessitats mèdiques de dones i nens víctimes de la violència de gènere

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *