Regidoria De Festes De Benidorm – 53.000 € de lliure disposició

El pressupost aprovat fa tot just una setmana per l’Ajuntament de Benidorm continua sent notícia després de l’exhaustiva anàlisi que estan realitzant de les partides dotades de 53.000 euros, que suposa un 24% més de pressupost que l’any passat, en el capítol de festes patronals de # Benidorm.

Diversos grups parlamentaris han exigit a l’alcalde de la ciutat Agustín Navarro, conèixer el perquè de l’augment del pressupost i els detalls de la partida a què van destinats aquest augment.

Cristina Escoda, la regidora de Festes, per la seva banda, ha manifestat que l’increment en la partida ha estat del 8%, no del 24%. Segons l’edil socialista, “aquest petit increment” es destinarà a despeses tan diversos com “reparar la graderia institucional, la publicació del 275 Aniversari de la Troballa de la Verge, les classes del ‘peuet’ a les dames de les festes, les flors de la corporació municipal, actuacions de la Unió Musical, ús de la sala del Benidorm Palace, etc “Escoda considera que no es tracta d’uns diners de lliure disposició i que serà utilitzat amb” absoluta transparència “.

En 2013 la consignació a Festejos va ser de 217.000 euros i el 2014 de 270.000. D’aquí els 53.000 euros i el 24%. Que la regidora de Festes qualifiqui aquest percentatge de “petit increment” és alguna cosa “que deu valorar la ciutadania tenint en compte que, per exemple, per a beques de material de tota l’educació infantil de 3, 4 i 5 anys es destinaran una mica més de 49.000 “.

Benidorm-Magazine-fiestas-patronales-Benidorm-650x250

Fuente: Benidorm Magazine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *