Residents anglesos s’uneixen i convoquen una manifestació a l’ajuntament per denunciar l’augment de “robatoris i estafes”

Robatoris, furts, triler i prostitució. Els residents anglesos, la majoria d’ells del Racó de l’Oix, volen que es posi límit a la situació que viuen els turistes britànics quan van a Benidorm, sobretot en aquesta zona coneguda com “anglesa”. Per a això, s’han posat mans a l’obra i diversos s’han unit per fer una manifestació per denunciar els robatoris i estafes que se succeeixen cada dia els visitants que vénen a passar les seves vacances.

Per això, han convocat a veïns i turistes el proper 23 de novembre a les 10.00 hores a la plaça de l’Ajuntament de Benidorm on realitzaran una protesta per fer-se sentir. A ella s’uneix que des d’aquesta hora i fins a les 12.00 hores, els comerços i establiments regentats per britànics també realitzaran una aturada en els seus negocis.

La convocatòria està corrent com la pólvora per internet, sobretot, en dos grups de Facebook que solen freqüentar anglesos i en els quals es poden trobar diverses denúncies dels suposats delictes que es cometen contra els seus compatriotes. El primer d’ells és ‘British Benidorm’, un grup obert on el seu creador Michael Reynols, és el primer en alertar els turistes que vénen a Benidorm sobre els possibles problemes que es poden trobar. I és que ell mateix va patir un robatori quan va venir a estiuejar a la ciutat.

S’hi poden veure vídeos i fotos en les quals s’identifica als que es dediquen a furtar als turistes més d’alertar d’on es pot anar a comprar sense que es produeixin estafes. A l’altra pàgina, ‘Benidorm robberies, Muggins and the Pea Man (robatoris, atracaments amb força i trilers)’ es poden veure també vídeos de trilers en acció, els últims d’aquest passat cap de setmana.

Tots dos grups s’estan encarregant d’anunciar la concentració, per la qual ja compten amb permís, i en la que aprofitaran per lliurar a l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, les firmes que han estat recollint en diversos locals i negocis però també per Internet.

La seva petició es pot trobar a ‘gopetition.com’ un web anglesa per recollir signatures. La d’ells arriben ja més de 560 rúbriques a favor de la seva petició que recull que “molts turistes es converteixen en víctimes d’un crim quan estan de vacances a Benidorm”. Per això, “si això continua, es voldran anar a una altra banda”.

Així que es demana que es ferm per traslladar-li al primer edil que “els abajos signants desitgen que es protegeixi al turisme contra la violència de robatoris i estafes” per concloure amb: “per fi de comptes, el nostre suport i economia” depenen d’aquests viatgers.

Residents anglesos s'uneixen i convoquen una manifestació a l'ajuntament per denunciar l'augment de "robatoris i estafes"
Residents anglesos s’uneixen i convoquen una manifestació a l’ajuntament per denunciar l’augment de “robatoris i estafes”

 

http://lamarinaplaza.com/2015/11/11/residentes-ingleses-se-unen-y-convocan-una-manifestacion-en-el-ayuntamiento-para-denunciar-el-aumento-de-robos-y-timos/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *