Roben aliments a Creu Roja i la Policia investiga si els estan venent a Benidorm

Valoren en més de 2.500 euros el sostret en un magatzem de la Plaça de Bous – Els agents indaguen sobre si hi va haver un o diversos autors

La Policia Nacional investiga si els lladres que van robar la passada setmana al magatzem de menjar que Creu Roja té a la Plaça de Bous de Benidorm estan venent productes pel carrer. Aquesta ong va denunciar el passat diumenge al matí el robatori de més de 2.500 euros en productes alimentaris. Segons fonts de Creu Roja, un particular va alertar els voluntaris que la porta del magatzem estava forçada i quan van arribar es van adonar que havien robat una gran quantitat d’aliments, entre els quals hi havia ampolles d’oli, farina, arròs, tomàquet fregit , paquets de pasta, tonyina, paté, sucre i llet, entre d’altres.

Les fonts abans citades de la Policia Nacional han indicat que, segons les primeres investigacions, el robatori és probable que es produís en la nit de dissabte a diumenge. També indaguen si els productes se’ls van endur una o diverses persones.

Així mateix, han assenyalat que sospiten que els lladres podrien estar venent els productes al carrer, cosa que continuen investigant. La Policia Nacional va recollir diverses empremtes al magatzem, per tal de trobar l’autor o autors del robatori.

Des de Creu Roja van mostrar la seva profunda decepció davant d’aquests fets, «ja que en definitiva s’està perjudicant els més necessitats, la qual cosa ens sembla vergonyós».

Aquestes fonts d’aquesta organització solidària van precisar que en aquest magatzem, propietat de l’Ajuntament, guarden els aliments que adquireixen gràcies als ajuts del Ministeri d’Agricultura i al consistori benidormer, a part de les aportacions de particulars o col·lectius. «Precisament, acabaven d’arribar tres palets plens de menjar que ens havia donat la concessionària de socorrisme la setmana passada i gran part de tots aquests aliments també l’han portat», van detallar.

Aquestes fonts de Creu Roja van relatar que per aquest magatzem no passava ningú des de dimecres passat, que és el dia que fan el repartiment. «Quan van acabar els voluntaris, van netejar i van tancar com sempre», van recalcar.

El que van voler deixar clar des de Creu Roja és que cap de les 437 famílies a les que atenen cada setmana veurà minvada la seva ajuda dimecres que ve. «Nosaltres ens farem càrrec de reposar tot el sostret», van ressenyar, a part de destacar que a Benidorm donen suport a més de 1.844 persones amb diferents plans d’acció.

Així mateix, van assegurar que no són comuns aquest tipus de robatoris en les diferents seus d’aquesta organització solidària a la província. «Només va passar un cas similar fa 15 anys al barri alacantí de Sant Blai. De fet, allí va passar en reiterades ocasions. Per sort, són casos totalment puntuals », van admetre des de Creu Roja.

La regidora de Benestar Social, Ángela Llorca, va mostrar també la seva indignació davant el que ha passat. «No em puc creure que hi hagi gent capaç de robar a una entitat solidària», va dir.

Roben aliments a Creu Roja i la Policia investiga si els estan venent a Benidorm
Roben aliments a Creu Roja i la Policia investiga si els estan venent a Benidorm

 

Fuente: http://www.diarioinformacion.com/benidorm/2016/01/26/roban-alimentos-cruz-roja-policia/1720413.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *