Setembre perllonga l’estiu després de millorar l’ocupació d’agost

Les dades de l’enquesta de Hosbec als seus establiments hotelers associats ofereixen detalls rellevants, ja que l’ocupació registrada a Benidorm durant la segona quinzena de setembre va ser del 92,9%, el que va suposar un lleuger descens de 6 dècimes sobre la mateixa dada de 2013 que no ha impedit que el còmput de tot el mes, amb un 93% d’ocupació, hagi millorat el mes central de l’estiu, agost, i igualat la dada de setembre de 2013.

Setembre perllonga l'estiu després de millorar l'ocupació d'agost
Setembre perllonga l’estiu després de millorar l’ocupació d’agost

El novè mes de l’any s’ha convertit en el millor mes del que va d’any, encara que l’ocupació de la segona quinzena d’agost ha estat la més elevada de l’exercici, amb el 93,5%.

L’ocupació durant la segona quinzena va superar el 92,5% en els hotels de dos, tres i quatre estrelles i el mercat va ser majoritàriament estranger, amb el 57% sobre el total de turistes allotjats en hotels, mentre que el mercat nacional suposa el 43 %, gairebé les mateixes dades que en el mateix període de 2013 el mercat britànic, amb un 47% del total, continua sent la porció més gran del pastís en sumar 262.000 pernoctacions.

La resta de països emissors de turistes estrangers ni tan sols arriba al 5%. Bèlgica va sumar el 4,2% i Holanda el 2,4. Els altres ni arriben a l’1%. Els països nòrdics van ser el 0,7% del total i Rússia més els països de l’Est d’Europa el 0,6%, el mateix que van representar portuguesos i francesos.

El president de la patronal hotelera, Antonio Major, ha assegurat en un comunicat que aquestes dades “compleixen les expectatives que tenia el sector” perquè “mantenir les dades de 2013 amb les circumstàncies conjunturals que han afectat l’activitat turística mundial durant aquest estiu, no és un mal resultat “, que a més confirma Benidorm com la destinació de vacances més rellevant de tot Espanya.

Ocupació Hotelera
Ocupació Hotelera

Font: La Marina Plaza

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *