On són els diners dels testos

El Grup La Generala facturar a l’Ajuntament de Benidorm 19.085,94 euros al febrer passat pel subministrament d’unes jardineres als centres escolars de la ciutat, tot i que la primera tinent d’alcalde, Gema Amor, havia assegurat que els testos serien “a cost zero per a l’Ajuntament “.

El fet, denunciat pel díscol regidor no adscrit Joan Àngel Ferrer, va ser desmentit per l’empresa concessionària que ho va atribuir a un error administratiu avalat i pagat per l’Ajuntament amb la signatura de l’edil liberal i el tècnic municipal. La Generala demanar llavors, mitjançant un escrit, tornar els diners cobrats improcedentment, descomptant dels serveis extraordinaris que presta al municipi o com bé estimés el Consistori.

Avui Ferrer ha recordat el compromís de la concessionària. “Han passat cinc mesos, va assenyalar, i no hem tingut notícies que s’hagi tornat els diners o de quins serveis s’han realitzat per compensar el pagament del regal. Uns testos que l’Ajuntament va pagar a un preu cinc vegades per sobre de mercat. Valien 30 euros en el viver i els van facturar a 150 “.

Les gestions realitzades per l’edil no adscrit davant la regidoria d’Hisenda han donat com a resultat la inexistència de la devolució dels 19.000 euros. Ni en “cap Comissió Informativa, ni mitjançant cap nota de premsa d’Escena Urbana s’ha informat sobre l’existència d’un ‘servei extraordinari” que compensi la factura “. “Tampoc hem vist cap foto sobre la compensació dels tests i les begònies”, va insistir Ferrer.
Atès que les preguntes que el regidor planteja en comissions o mitjançant escrits per Registre d’entrada, “no obtenen cap resposta” ha optat en aquesta ocasió per fer-ho públicament. “No tinc perquè dubtar de la paraula d’aquesta regidora. Segurament tindrà un altre escrit o algun altre paper sota la taula per explicar-nos què ha passat amb els testos. Uns testos que eren gratis i costar 19.000 euros “, deia, en un to amb certa ironia Juan Ángel Ferrer per acabar sentenciant” espere una resposta i espero que la Sra. Gema Amor hagi complert la seva paraula “.

Escena Urbana parla d’aparcament “gratuït” a La Cala

En contra del que és habitual, després de les declaracions dels regidors de l’oposició, no hi va haver ni aclariment, ni desmentit per part de l’equip de govern a les acusacions de Ferrer. Escena Urbana només va emetre un comunicat anunciant el condicionament solar com a aparcament a La Cala “a petició dels veïns” a l’avinguda Marina Baixa.

L’actuació contemplava la neteja de la parcel · la, anivellament del sòl, instal · lació del reg per degoteig, plantació d’arbres, col · locació de grava i la construcció d’una solera de ciment en l’accés. Treballs que seran realitzats per La Generala en col · laboració amb els tècnics de l’Ajuntament.

No sabem si el cost del condicionament correspon al “servei extraordinari” que feia referència la concessionària, però la regidora liberal va fer un especial èmfasi que es tractava d ‘”un pàrquing gratuït”.

On són els diners dels testos gema amor?
On són els diners dels testos gema amor?

Font: Benidorm Magazine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *