Tanquen part de la platja de Ponent prop d’una hora per la mossegada d’un peix a un nen

La jornada de platja d’aquest dilluns a la zona de Ponent de Benidorm ha hagut de ser interrompuda després que un nen hagi patit la mossegada d’un peix cap a les 11.00 hores. A causa del succés, aquesta zona de platja, al costat del parc d’Elx va ser tancada per les autoritats per intentar localitzar l’exemplar en l’aigua.

Una zona molt delimitada de la platja ha estat acotada durant 45 minuts després que el menor hagi patit la mossegada del que podria ser una barracuda o un Golfes, segons han informat fonts municipals.

El regidor de Platges, Lorenzo Martínez, ha explicat aEuropa Press que el nen ha explicat que va rebre la mossegada a la cintura quan es banyava en una plataforma. Així va notar que hi havia un peix i va tractar de tocar-lo. Com portava ulleres de bussejar “es va baixar per intentar identificar aquest peix, que mesurava mig metre i era de color gris verdós”.

El nen va rebre les cures en el mateix lloc de socors de la platja i no va ser necessari el seu trasllat a un centre sanitari. Així mateix, se li va realitzar una fotografia de la mossegada que s’ha remès a l’Institut Ecològic Marítim perquè intentin identificar-lo i confien que demà puguin tenir ja alguna informació.

Després de la mossegada es va hissar la bandera vermella per prohibir el bany i les dues embarcacions del servei de platges de la Policia local i de Creu Roja han estat inspeccionant les aigües però no han trobada res, de manera que una hora després, sobre 12.00 hores, es va tornar a autoritzar el bany a la zona. L’any passat per aquestes mateixes dates i en la mateixa àrea de Ponent es va produir un incident de similars característiques.

Tanquen part de la platja de Ponent prop d'una hora per la mossegada d'un peix a un nen
Tanquen part de la platja de Ponent prop d’una hora per la mossegada d’un peix a un nen

 

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/08/17/cierran-parte-de-la-playa-de-poniente-por-la-mordedura-de-un-pez-a-un-nino/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *