Tornen ‘Les Nits del Castell’ a Benidorm

‘Les Nits del Castell’ tornaran a amenitzar les nits estiuenques de Benidorm. La plaça Castelar, Santa Anna i la Senyoria seran les encarregades d’albergar a pintors, artesans i músics que oferiran els seus productes i música a veïns i visitants de l’1 de juliol al 30 de setembre.

Aquest any participaran 12 pintors que s’ubicaran a la plaça Castelar: 4 retratistes, set caricaturistes i un paisatgista. A la plaça Santa Anna 3 persones es dedicaran a realitzar trenes de fil.

Els artesans, per la seva banda, se situaran a la plaça de la Senyoria i també a la plaça Santa Anna amb 15 llocs amb la qualificació artesanal dels seus productes i el carnet d’artesà pertinent. Entre els articles que es posaran a la venda en aquesta fira destaquen articles de fang i terrisseria, articles de joieria en plata de llei, miniatures, passadors de cabell realitzats en resina i plata, bijuteria en pell i acer, adorns en porcellana freda, jocs malabars, penjolls de vidre, sabons artesanals, macramé, titelles d’escuma, grans, etcètera. Un dels llocs serà per a l’Associació de Minusvàlids de Benidorm (ASMIBE), que posarà a la venda ventalls i enquadernacions.

Com a al·licient, els artesans realitzaran tallers per mostrar com confeccionen els seus productes durant el mes de juliol a partir de les 20.30 hores, amb una durada d’una hora aproximadament. Els artesans procedeixen de Benidorm, Finestrat, la Vila, la Nucia, Altea, l’Alfàs del Pi, Alacant i Saragossa. ‘Les Nits del Castell’ es completaran amb actuacions musicals a la plaça Santa Anna, des de les 20.30 a 23.30 hores, que protagonitzaran el Grup de música andina Karumanta.

La regidora de Comerç, Anna Pellicer, va convidar a tots els veïns i turistes de Benidorm a “gaudir de les nits d’estiu en aquest emplaçament emblemàtic de la ciutat que sens dubte en els 20 anys que es porta desenvolupant ha ajudat a dinamitzar la zona del Castell “.

‘Les Nits del Castell’ es desenvoluparan de l’1 de juliol al 30 de setembre, i la fira artesanal oficialment s’estendrà fins al 15 de setembre. La inauguració tindrà lloc aquest dimecres, a les 20.00 hores, amb la presència de l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez.

nits-del-castell

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/06/30/vuelven-les-nits-del-castell-a-benidorm/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *