¿Turisme de borratxera a Benidorm? No, Gràcies

#Benidorm No es mereix el turisme que arriba a la nostraciutat, com ara el que hem vist a les xarxes socials i mitjans de comunicació amb un britànic sense roba en un dels locals de la zona de la Platja de Llevant.

Solen dir que “el pitjor turista és el que no ve” però nosaltres pensem que si és tan dolent com això, que es queden a casa, creiem que és hora de canviar el tipus de turista que ens visita des de l’estranger perquè això no es converteixi en un altre “Magaluf”, o bé que imperi un sentit de l’ordre a la nostra ciutat perquè els que vinguin sàpiguen que això no surt gratis.

¿Turisme de borratxera a Benidorm? No, Gràcies
¿Turisme de borratxera a Benidorm? No, Gràcies

El regidor no adscrit a l’Ajuntament de Benidorm, Juan Ángel Ferrer, demana que s’actuï amb “fermesa i rapidesa” l’actitud de grups de turistes “indesitjables” i el lamentable espectacle que ofereixen després de mostrar “beodos, mostrant el que els altres no els cal veure “.

Dies enrere han estat publicades fotografies de turistes britànics de molt mal gust al mig del carrer o en reculades de locals públics a la ciutat. Aquest tipus d’espectacles de carrer que reflectit en les imatges i que, al llarg de l’estiu ha protagonitzat carrers de ciutats com Barcelona, Magaluf, Lloret de Mar o Salou, es donen també a Benidorm però Ferrer es lamenta que el nostre Ajuntament no tingui “una acció clara “per lluitar contra ells.

El regidor no adscrit no veu admissible basar el negoci turístic a “la borratxera i en les actes sense control al mig del carrer”. Tot i que sempre s’ha dit a Benidorm que “el pitjor turista és el que no ve”, Ferrer creu que és millor que “alguns turistes no vinguin”.

Ferrer denúncia als locals que s’estan especialitzant en aquest tipus d’espectacles i que s’anuncien en webs de turisme barat i ‘descontrol’ al Regne Unit. A més considera que l’Ajuntament no està fent l’esforç necessari per eradicar quan, per exemple, si es va dictar una ordenança en contra de la mendicitat.

Per a l’Ajuntament només ha estat una fotografia

D’altra banda, el regidor de Presidència, Conrado Hernández, considera que les paraules de Ferrer són un “atac” a la imatge de Benidorm en la base d’una fotografia publicada al diari Informació aquest cap de setmana. L’edil socialista ha criticat que el no adscrit “pretengui fer creure a tothom que en totes les terrasses dels bars de Benidorm ia tota hora del dia es produeixin escenes com la publicada”. El relatat per Ferrer no ha estat més que un fet “puntual”, va afirmar.

Recordem l'ajuntament que no només hi ha una foto sobre aquest tema.
Recordem l’ajuntament que no només hi ha una foto sobre aquest tema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *