TVE tria de nou a Benidorm per parlar de bon clima en un dels seus programes

Televisió Espanyola ha tornat a triar a la ciutat de Benidorm per un dels seus programes estrella, en aquest cas per parlar del bon clima de la ciutat. Es tracta del programa ‘Aquí la terra’ que s’emet de dilluns a divendres de 20:30 a 21:00 hores a La 1 de TVE i que ha rodat dos reportatges a Benidorm. L’Ajuntament de Benidorm ha col · laborat amb el programa a través dels serveis de la Benidorm Film Office.

Aquí a la terra ‘és un magazín diari de divulgació i entreteniment presentat i dirigit per Jacob Petrus, geògraf especialitzat en climatologia. El reporter Koldo Arrastia es va desplaçar fins a Benidorm per conèixer les històries de Michel Baker, una guia turística que va decidir quedar-se a viure a Benidorm pel seu clima, i el guarda mediambiental municipal Juanjo Mascarell qui recull i deixa anar un exemplar de escateret a l’illa. L’primer reportatge s’emetrà el dimecres 1 d’octubre, mentre que el segon es podrà veure el divendres 10 d’octubre.

‘Aquí la Terra’ ofereix d’una forma amena i curiosa una visió de com afecta el clima i els fenòmens associats a ell a les persones, els animals i el planeta en general. ‘Aquí la Terra’ busca demostrar que el clima afecta i influeix més del que sembla al dia a dia ia tot el que ens envolta.

L’espai ofereix entrevistes amb experts sobre els diferents fenòmens atmosfèrics, xerrades amb convidats famosos al voltant del tema de la Terra i connecta cada dia amb un equip de reporters repartits per tot Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *