Una sentència obre la porta a reclamacions massives de funcionaris per obligar que Benidorm faça una VPT

Un delegat del sindicat SPPLB agent de la Policia Local va demanar davant el jutjat que l’Ajuntament de Benidorm li informés sobre quins elements integren el seu complement específic com a empleat municipal i la valoració econòmica del mateix. I el tribunal li ha donat la raó en una sentència que podria obrir la porta a moltes més reclamacions perquè el consistori faci finalment una valoració de llocs de Treball (VPT) de la qual manca.

La decisió ha estat donat a conèixer aquest dilluns pel sindicat, des del qual s’interpreta que aquesta VPT s’hauria de fer de “forma immediata” per acreditar quins elements integren aquest lloc, com l’especial dificultat tècnica, la dedicació, la responsabilitat, la perillositat , la penositat, l’especial dedicació, la torns, etc., a més de la seva retribució i valoració econòmica.

La sentència del Jutjat del Contenciós-Administratiu número 3 d’Alacant “posa de manifest la incompareixença de l’ajuntament de Benidorm” malgrat trobar-se “legalment citat” i també el condemna al pagament de les costes judicials.

El portaveu del SPPLB, Francisco González, ha assenyalat que aquesta sentència “deixa patent la lluita que aquest sindicat ha dut a terme contra l’arbitrarietat instaurada per l’anterior equip de govern per eradicar els greuges i discriminacions salarials existents entre els treballadors municipals”, així com que la resposta del jutjat “suposa un pas molt important perquè la Valoració de Llocs de Treball sigui una realitat imminent”.

El responsable del sindicat ha indicat que el PSPV tenia coneixement de la sentència abans de les eleccions, però com es tractava del SPPLB “segueix sense haver estat executada”, pel que han sol·licitat “l’execució forçosa de la mateixa”. González ha apuntat que aquesta sentència hauria de fer-se extensiu a tots els treballadors municipals i que s’hauria d’acordar un calendari de reunions per abordar el més aviat possible la realització de la VPT municipal.

Una sentència obre la porta a reclamacions massives de funcionaris per obligar que Benidorm faci una VPT
Una sentència obre la porta a reclamacions massives de funcionaris per obligar que Benidorm faci una VPT

Fuente: http://lamarinaplaza.com/2015/07/27/una-sentencia-abre-la-puerta-a-reclamaciones-masivas-de-funcionarios-para-obligar-a-que-benidorm-haga-una-vpt/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *