Via lliure per a l’Estació d’Autobusos de Benidorm

L’Estació d’Autobusos de Benidorm deixarà de ser un problema per a l’Ajuntament després de la decisió adoptada ahir al Ple municipal que va aprovar amb els vots de socialistes i liberals, l’abstenció del Grup Popular i el no del regidor no adscrit, un conveni amb el promotor, després d’anys de desencontres, el constructor alacantí Enrique Ortiz.

El conveni, presentat pel regidor liberal Vicente Juan Ivorra, permetrà en un termini de sis mesos licitar i adjudicar l’explotació de l’Estació on, recordem, es va construir una zona comercial de 10.000 metres quadrats quan, en principi, només hi havia previstos 500. aquesta ampliació va permetre la creació d’una galeria comercial i un hotel amb dues altures de més. Ha mantingut enfrontats al constructor amb la corporació municipal els últims anys i va provocar que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana dictés en 2012 una sentència en contra.

La solució proposada és la “menys dolenta” per a Benidorm, es justificava des de l’Equip de Govern. L’Ajuntament disposa ara tres mesos per elaborar el plec de condicions, licitar l’Estació i tres més per adjudicar. Per la seva banda, Ortiz tindrà dret a ser indemnitzat per la nova concessionària un cop se sàpiga qui serà. Les quantitats que s’estan manejant, sense ser definitives, parlen d’uns 27 milions d’euros. Ortiz també s’encarregarà dels projectes necessaris perquè les obres realitzades de més obtinguin les corresponents llicències urbanístiques i d’activitat.

El conveni preveu a més que, en cas de quedar desert el concurs d’adjudicació, serà Ortiz qui es quedi amb la concessió encara que, a diferència d’ara, ho farà amb totes les instal · lacions dins de la legalitat.

Via lliure per a l'Estació d'Autobusos de Benidorm
Via lliure per a l’Estació d’Autobusos de Benidorm

Fuente: Benidorm Magazine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *